Bubbelpool Utomhus – Allt du behöver veta!

Vem vill inte ha en bubbelpool utomhus? Till att börja med så är det viktigt att nämna att det finns många ord man har hört och kanske till och med undrat vad exakt de betyder, samt vad skillnaden mellan dem kan vara.

Vem har liksom inte hört orden spabad/bubbelpool/jacuzzi förut och kanske undrat vad skillnaden är? Sanningen är dock att alla tre grejer, på sätt och vis, är precis samma sak. De fungerar på samma sätt genom att ha en sorts tunna eller ett sorts badkar som fylls med vatten, värms upp, och låter dig njuta i höga temperaturer samtidigt som din rygg och dina fötter masseras av dem inbyggda jetstrålarna.

Låter bra och skönt? Då ska vi inte fortsätta med olika definitioner och terminologi – utan istället hoppa in i det riktiga snacket!

Behöver du inte veta mer? Hoppa då över till det stora utbudet av bubbelpool här.

webarken_ags_spa_bubbelpool7_img_9923_ret_sommar_utan_fonsterpinnar

Hur exakt fungerar en bubbelpool?

Ja, då ska vi gå in i lite mer detalj om hur en bubbelpool egentligen fungerar och vad den gör åt din kropp. Som sagt så börjar man först med att fylla i det stora badkaret (eller lilla, beroende på vad du vill köpa) med vatten.

När det har fyllts så trycker man helt enkelt på ”ON” knappen och låter poolen sköta jobbet själv medan du och dina andra deltagare gör er redo!

När vattnet har värmts upp ordentligt så kan man helt enkelt gå in och sätta sig. Upp till denna punkt så har man alltså förberedd badkläder, kanske en flaska vin eller champagne, och lite snacks åt sidan – allt som nu kan läggas på sidobordet av bubbelpoolen (om det är inkluderat på köpet!).

Nu så finns det flera vägar att ta: Man kan antingen sitta och njuta i det varma vattnet utan någon som helst användning av jet-teknologin. Men det är ju lite tråkigt, va? Nästa steg är alltså att sätta på självaste ”bubblandet” av poolen, och låta bubblorna omfamna din kropp samtidigt som du går in på intressanta diskussioner med dina andra deltagare.

Men det slutar inte vid bubblandet heller. Oftast så har man en sorts kontrollpanel som antingen är touchscreen eller kontrolleras med väldigt simpla knappar, som låter dig aktivera eller deaktivera strålarna för ryggen och strålarna för fötterna.

Varje deltagare kan kontrollera deras egna strålar och bestämma hur intensivt av en erfarenhet dem vill ha utav bubbelpoolen.

Nu är det bara att sitta och njuta till fullo!

Varför skaffa bubbelpool utomhus?

Bubbelbad utomhus är nog alltid bättre än inomhus av flera anledningar:

  • Atmosfären utomhus är nästan alltid mycket mäktigare än inomhus (tänk sol, vind, grönt och ljud från olika djur i träden och buskarna).
  • Det finns mycket mer plats! Utomhus så kan du skaffa en bubbelpool som är hur stort som helst!
  • Skvättandet stör inte! Utomhus så kan du skvätta vatten hur mycket du vill – det kommer ändå att bara landa på gräset. Inomhus, dock, så skulle det kanske kunna vara lite mer problematiskt. . .
  • Vintertiden är skönast! Tänk dig att kunna ha makten att sitta ute när det är -5 grader, utan några som helst kläder på dig, samtidigt som du är skön, varm och upplever underbar hydroterapi? Ja, det är allt möjligt med bubbelpool utomhus.

20141125163746848_540_360_1_0

Låter övertygande? Då kan vi ge dig ett stort och prisvärdigt utbud på bubbelbad utomhus här!