Uppblåsbart Spa – Billigt, flexibelt, portabelt!

uppblasbart-spa

Att handla utespa kräver otroligt mycket tid, energi och pengar. Du måste gå från att mäta ut dimensionerna ute på gården, gräva upp marken eller alternativt bygga ett trädäck – till att köpa självaste badet, installera det och sköta det från den dagen och framåt. Är du inte redo att lägga i så mycket, men vill hellre köra på en enklare variant? Då är uppblåsbara spabad något för dig!

Spana in ett brett utbud av uppblåsbara spa här

Varför skaffa uppblåsbart spa?

Det finns många anledningar till varför ett uppblåsbart spa är bra att ha:

a) Billigt! 

I jämförelse med ordentliga spabad som kostar både för köpet, bygget och användning – så är uppblåsbara spabad något du kan skaffa för mycket billigare pris, beroende på vad du letar efter. Ett av de bästa skälen att köpa en uppblåsbar badtunna är pga priset. Ett sådant spa kostar ca 1 tredjedel av vad en traditionell badtunna skulle ha kostat. Har du inte en så särskilt stor ambition för ’riktiga’ spabad så finns det ingen anledning för dig att lägga i så mycket pengar på ett, eller hur? Uppblåsbara spabad kommer då till din räddning.

b) Portabelt. 

En till grej är ju att du kan ta med dig ditt bad överallt. Med fasta bad så installerar du dem en gång i din gård – och där stannar dem. Du har alltid gäster över och alla deltagare måste alltid komma hem till dig. Men med ett uppblåsbart spa så kan du ta med den till vännerna, stranden, familjen eller ute på landet utan några som helst problem.

c) Flexibelt!

Vad menas med det? Ja, uppblåsbara spabad är så otroligt enkla att sätta upp, använda, och lägga ifrån. Sätt upp din badtunna på bara några minuter! Packa upp, blås upp, fyll med vatten, i med stickkontakten och tryck på ON. Snart kan du bubbla i 40-gradigt vatten! Du behöver aldrig hugga ved och elda i 10 timmar innan du kan bada! Snabbt och enkelt, helt enkelt.

Uppblåsbart spa in action

Nedan hittar ni en film som visar hur enkelt det är att få igång sitt uppblåsbara spa. Oavsett tillverkare så är proceduren oftast exakt likadan, vi rekommenderar att du alltid läser manual som medföljer.

Nå?

Ja, det finns ju inte mycket mer att lägga till. Allt beror på vad du letar efter; om du vill kunna ha ett stabilt, stort och tekniskt avancerat utespa som nästan till och med tillhör bygget till huset (trädäck, uppgrävd mark) – så borde du definitivt satsa stort och köra på ett ordentligt spabad.

I så fall kan du läsa mer om det här, samt kolla på våran Topp 3 lista av bästsäljare inom utespa.

Men om du vet att du inte funderar på att satsa ordentligt, utan vill istället ha ett enklare val som inte innebär att du måste gräva upp din mark eller bygga ett trädäck samt behöver spara pengar och fokusera mer på flexibilitet – då är det nog dags för dig att börja bläddra efter ett uppblåsbart spa och välja något från den kategorin!

Handla ditt uppblåsbara spabad online

Redo att ta nästa steg? Köp ett portabelt spa online så kan relaxa hela vägen fram tills relevansdagen! Smarthem har pressatpriserna på sina uppblåsbara spabad och du är garanterad det lägsta priset på nätet när du handlar där. Se deras stora utbud här.